Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ!





Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ!
"Όταν πέσουν τα τείχη και γκρεμιστούν , όπως έχει, και στο παρελθόν πολλές φορές συμβεί, με τις επαναστάσεις των λαών , όλοι θα κλάψουν πικρά για αυτή τη κλοπή μέχρι οι άνθρωποι να γίνουν σοφοί
Μόνο ο έρωτας και η αγάπη δεν θα φταίνε για αυτή την άλωση και σφαγή.
Ο έρωτας στα χρόνια της χρηματοπιστωτικής χολέρας, είναι ο μόνος που θα επιβιώσει στη λαιμητόμο, γιατί έχει υποφέρει πολύ από ένα σύστημα ανθρώπινης αδικίας και αποθησαύρισης που νομοτελειακά ,θα γκρεμιστεί.
Η Μαρία Αντουανέτα, η τράπεζα η ευρωπαική, το ΔΝΤ και οι γύπες οι χρηματοπιστωτικοί, ας μην αναρωτηθούν, για το γιατί ."

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ;;;;;
Ο έρωτας είναι ο αρσενικός λόγος που ερωτά, ψάχνει για απαντήσεις, είναι το ένα ημισφαίριο του ανθρωπίνου εγκεφάλου που πλαγιάζει με το άλλο, το θηλυκό και γεννά πολλά όμορφα παιδιά στον κόσμο της ενέργειας και των ιδεών.
Ίσως να ήταν παρών και στην πρώτη του σύμπαντος, αναπνοή,μαζί με ένα ωόν που σπάζει το κέλυφος του, για να Φανερωθεί και σήμερα με δύο μορφές του, κυκλοφορεί.
Ο αιθερικός έρωτας, ο ουράνιος,της Ουράνιας Αφροδίτης, ο «πλατωνικός» πλούσιος και εύπορος γιος του Πόρου και ο υλικός,της γήινης Πανδημίας Αφροδίτης,ο πτωχός, γιος της Πενίας.
Στον κόσμο των Ιδεών, κανείς άνθρώπος δεν είναι πτωχός. Μπορεί να ερωτευτεί μια ωραία Ιδέα όμορφη και παρθένα,να ενωθεί μαζί της,να πλαγιάσει και να κάνει όμορφα παιδιά. Δεν χρειάζεται χρήματα και λεφτά, αρκεί την ενέργεια του σοφά να διαχειρίζεται και να κρατά.
Αν η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί οφείλεται σε αυτή ακριβώς την επιλογή και του έρωτος την δύναμη, την δημιουργική.
Πολλοί ιδεολόγοι άνθρωποι και ρομαντικοι ονειροπόλοι, έχουν υπέροχα πνευματικά παιδιά και καταπληκτικούς απογόνους.
Στον κόσμο της ύλης, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι φτωχοί, δεν έχουν απογόνους και ούτε καν συντρόφους.

ΕΛΖΙΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου